Marly Aarnink Gelders kampioen M1 en andere top prestaties!

Op 25 januari 2020 werden op diverse locaties de Gelderse kampioenschappen Indoor voor pony’s gehouden. De beste combinaties uit Gelderland streden om de winst en een ticket naar de Nederlandse kampioenschappen Indoor. Marly, Tessa en Yasmin reden met hun pony’s ijzersterke proeven en mogen zich kampioen en reserve kampioenen noemen, een fantastische prestatie van deze amazones met hun pony’s die uitkomen voor de HV Winterswijk.

Marly Aarnink reed samen met haar E pony Infinity in ring Bergharen naar een score van 66,583% en mocht het kampioenslint in de klasse M1 cat D/E mee naar huis nemen.

Tessa Delger werd in ring Westervoort met haar E pony Cindi reserve kampioen in de klasse Z1 cat. D/E met een percentage van 69,118.

In ring Gorssel werd Yasmin Smalbraak met haar C pony Landsbury Blue Print reserve kampioen in de klasse B cat C. met een percentage van 71,500.

Behalve de Gelderse kampioenschappen werden er ook andere wedstrijden gereden. Ook hier behaalden amazones van de HV Winterswijk goede resultaten met hun paarden:

Milou Onderdijk kwam op 22 januari in Saasveld aan start met Undercover XL & Just do it. Zij sprongen 2 rondjes in de klasse L en wonnen de eerste en derde prijs.

Chelsea Hogeslag reed in Haaksbergen op 25 januari met J’Adore in de klasse L2 dressuur twee proeven die werden beloond met de tweede prijs met 193,5 en de derde prijs met 199 punten.

Ook Mirjam ten Dolle kwam in Haaksbergen aan start. Zij reed op 26 januari met Feline twee proeven in de Z1 en won met 223 en 224,5 punten twee maal de tweede prijs.

Dominique Tolsma sloot het weekend springend af. Zij sprong op 26 januari in Vragender in de klasse B met Dominent een mooi rondje en nam de vijfde prijs mee naar huis.