Meimaand goed van start voor deze succesvolle WR&PC amazones!

Tessa Delger won tijdens het “Texelweekend” in Den Burg met haar D pony Big star in de klasse Z2 dressuur op 3 mei de derde prijs met 61.35% en op 5 mei werden zij eerste met 65.76%. Ook had zij haar paard Golden Elvis meegenomen voor dit weekendje weg. Met hem won zij in de klasse Z1 dressuur op 3 mei de tweede prijs met 219,5 en de achtste prijs met 227 punten, op 4 mei wonnen zij de eerste prijs met 232,5 punten en op 5 mei werden zij eerste in de kür op muziek met 69%.

Vivian van den Berg nam op 4 mei haar paard Meteor mee voor een rondje dressuur in Vragender. In de klasse M2 won deze combinatie de derde prijs met 186 punten.

Jade ten Pas was met haar B pony Chico in Ruurlo te vinden. Op 4 mei sprongen zij een mooi rondje in de klasse B en wonnen de eerste prijs met 75 stijlpunten.

Maud Pasman nam op 4 mei haar E pony Hero’s Jamai mee naar Markelo voor een rondje dressuur in de klasse M1. Dat dit goed ging bewijst hun eerste plaats met 197,5 punten.

Ruth Abbink kwam op 5 mei in Vragender aan start met haar paard Isis. Tussen de witte hekjes reden zij in de klasse L2 naar de vierde plaats met 191,5 punten.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!!