Milou en Undercover in vorm

​Milou Onderdijk reed in Vragender in de klasse 120 cm naar een tweede prijs met Undercover XL. In Saasveld waren Milou en Undercover opnieuw in vorm. Zowel in de klasse 120 cm als de klasse 130 cm wonnen ze ook hier de tweede prijs. In Ambt-Delden reden Milou en Undercover zich opnieuw in de prijzen. In de klasse 120 cm was er deze keer een derde prijs voor de combinatie.

Jennifer Udo en Galina Z namen ook deel aan de springwedstrijd in Vragender. In de klasse 100 cm wonnen ze een tweede prijs, in de klasse 110 cm een zevende prijs. Dezelfde combinatie kwam ook twee dagen aan start tijdens de dressuurwedstrijd in Aalten. Op zaterdag wonnen ze twee keer een derde prijs, op zondag was er een tweede en een eerste prijs.

Tijdens de selectiewedstrijd in Vragender wist Florentine Rootveld in de klasse Z1 in beide proeven de overwinning te behalen met Komma d’Or. In dezelfde klasse was er voor Chelsea Hogeslag een derde prijs met J’Adore. Chelsea Hogeslag reed ook mee met Mango in de klasse L1, zij wonnen een zesde prijs. Robin Berentsen nam ook deel aan de dressuurwedstrijd in Vragender met Cantodea. Ze wonnen een eerste en een derde prijs in de klasse B pony’s.

Tijdens de dressuurwedstrijd in Haaksbergen was er succes voor Shelby Groothuis. Met Poppings Carola Pops won ze beide proeven de eerste prijs in de klasse L1.

Op de springwedstrijd in Brummen kwam Chelsea Hogeslag aan start in de klasse 90 cm. Met Mango mocht ze de tweede prijs ophalen.