Mooie prestaties op NK door leden HVW

Afgelopen weekend werden in Ermelo de Nederlandse kampioenschappen dressuur en afdelingsdressuur verreden. In de klasse L2 had Mirjam Vervelde  – ten Dolle zich geplaatst met Nonchalante. De voorbereiding verliep goed want een week ervoor wist deze combinatie in Winterswijk nog de eerste en derde prijs te winnen. Op het NK zetten ze een mooie proef neer goed voor een score van 66% en eindigden daarmee op een knappe 16e plaats.

Ook aan start, maar dan bij de viertallen, kwam Carmen Vervelde. Carmen is met Emilion lid bij Hippische Vereniging Winterswijk. Samen met het viertal The Power of Love reden ze bij de viertallen in de klasse Z een mooie, strakke proef die door de jury werd omschreven als een geoliede machine. Met een score van 69,75% mochten ze de zilveren medaille in ontvangst nemen.

In het weekend van 12 en 13 augustus werd er een dressuurwedstrijd georganiseerd op de accommodatie van de Hippische Vereniging aan de Steengroeveweg. Naast Mirjam viel ook Chelsea Hogeslag in de prijzen. Met J’Adore won ze in de klasse Z2 een tweede prijs.

Komende week is het de beurt aan de springruiters op het NK. Ook hiervoor hebben zich enkele leden van de Hippische Vereniging zich geplaatst.