Prijzen voor leden HV Winterswijk

De afgelopen week wisten de leden van Hippische Vereniging Winterswijk weer in diverse disciplines prijzen te behalen. Milou Onderdijk en Just do it sprongen naar een zesde prijs in de klasse L in Ambt-Delden. Op de wedstrijd in Winterswijk was er voor Milou een tweede prijs in de klasse BB met Lissabon en een vijfde prijs in de klasse L met Undercover XL. Chelsea Hogeslag won de klasse B springen met Presley E the King.

Anouk Kempers en Equitalle wonnen in Vragender de jeugdrubriek springen JO15 met 80 stijlpunten. Carmen Vervelde en Emilion wonnen op deze wedstrijd een tweede prijs.

Chelsea Hogeslag en Presley E the King wonnen de samengestelde wedstrijd in Neede in de klasse B. Op dezelfde wedstrijd was er in de klasse L een derde en vijfde prijs voor Hilde van Eerden.

Sterre Hoitink en Destiny HSH behaalden succes in de dressuurring. In Hengelo was er een eerste en tweede prijs in de klasse L1. Chelsea Hogeslag won met J’adore in Haaksbergen een tweede prijs in de klasse M1. Met Gilgamesch werd Chelsea derde. Mirjam Vervelde won de eerste prijs in de klasse Z1 met Feline.