Prijzen voor leden HVW in meerdere disciplines

De afgelopen week werden er weer veel hippische wedstrijden georganiseerd. Leden van Hippische Vereniging Winterswijk waren succesvol in meerdere disciplines: in de dressuur, het springen en de samengestelde wedstrijd. Carmen Vervelde reed mee tijdens de wedstrijd in IJzerlo. In de klasse Z2 reed ze met Emilion naar twee eerste prijzen. Ook met Romy Vervelde zette Emilion zijn beste beentje voor. Zij wonnen in de klasse L1 twee eerste prijzen.

Voor Chelsea Hogeslag en Gillmore TMH was er in Markelo een vijfde prijs tijdens de samengestelde wedstrijd in de klasse L. In de klasse B reed Chelsea mee met J’Adore. Met een goede dressuurscore en een foutloos springparcours en cross reden zij naar de overwinning. Marloes Schieven en Nesquick reden in dezelfde klasse naar de zesde prijs.

In Geesteren gld. werd een springwedstrijd verreden. Sanne ten Pas en Nikita Tp reden foutloos rond in de klasse 0.80m. Dit was goed voor de eerste prijs. Anouk Sikkink en Zendos reden mee in de klasse 0.90m. Met een foutloze ronde wonnen ze de vierde prijs.

Susan Goedvree en Indy waren in vorm tijdens de dressuurwedstrijd in Zevenaar. In beide proeven in de klasse B behaalden ze de overwinning. De dressuurwedstrijd in Lievelde verliep succesvol voor Sterre Hoitink. Met Nirvana won ze de tweede prijs in de klasse L1/L2. Op dezelfde wedstrijd was er een derde prijs in de klasse B voor Sanne ten Pas en Nikita Tp.

In Varsseveld werd de laatste selectiewedstrijd springen verreden. Anouk Kempers en Overa reden in de klasse 1.10m naar de derde prijs. Anouk Sikkink en Zendos wonnen in de klasse 1.00m de eerste prijs.