Prijzen voor WR&PC leden

De afgelopen week waren diverse leden van de Winterswijkse Ruiter & Ponyclub weer goed op dreef. Marek Egbers kwam met zijn paard Amadeus aan start tijdens de eerste selectiewedstrijd in Winterswijk in de klasse B. Hierin behaalden zij een vierde prijs met 192 punten.
Shelby Groothuis kwam op Hemelvaartsdag aan de start op het concours in Neede met haar pony Dien. Zij mochten een eerste en een tweede prijs mee naar huis nemen met 199 en 188 punten.

Marly Aarnink had een druk wedstrijdweekend. Met Cantodea won ze tijdens de eerste selectie springwedstrijd in de klasse B een 5e prijs met 72 punten voor stijl. Daarnaast werd zij in Hummelo met haar pony Infiniti 5e in de rubriek bestgaande rijpony.
Chelsea Hogeslag behaalde met Presley E the king tijdens de samengestelde wedstrijd in Markelo een 3e prijs door met de dressuur 207,5 punten bij elkaar te rijden, in het springparcours viel er een balk en de cross legden zij foutloos af.
Ireen de Leeuw kwam aan de start op de wedstrijd in Hummelo in de klasse ZZ-licht met haar paard Catch Me. In deze klasse werden zij eerste en tweede met 231,5 en 229,5 punten.