Prijzenpakkers WR&PC

 Anouk en Cantodea

  Charlotte en Bona Cura’s Vindy

Ilse en Presley E the King

 Tessa Delger en Golden Elvis

Chelsea Hogeslag met Belle

Melissa Valken en Felony (foto Susan Berkers)

De leden van de WR&PC hebben afgelopen weekend weer eens goed in de prijzenbak gegraaid. Op diverse plaatsen werden er wedstrijden georganiseerd. Onder andere in Vragender en St. Isidorushoeve.

Tessa Delger maakte haar debuut in het Z1 met haar paard Golden Elvis. Ze reed twee mooie proeven die haar een eerste en vijfde prijs opleverden met 221 en 215 punten. Met haar pony Odonkor S. reed ze mee in de klasse M1 en ging daar met twee eerste prijzen aan de haal. Ze scoorde hier 200,5 en 209 punten. Poppings Annabel mocht ook mee naar deze wedstrijd en ook met deze pony behaalde Tessa een eerste prijs met 192,5 punten in de klasse M2. Tessa en Golden Elvis hadden het overigens druk dit weekend, want zij reisden tevens af naar Vragender om daar een tweede prijs in de wacht te slepen in het Z1 met 213,5 punten.

Ilse Zieverink ging met Presley E. the King ook naar Vragender en scoorden 199 punten in hun L1 debuut, wat hen een derde prijs opleverde. Ilse en Presley werden vorige week nog derde van Gelderland/ Flevoland in de klasse B dressuur.

Anouk Siebelink ging met Cantodea naar Vragender en reed in de L1 naar een mooie vierde en vijfde plek met 197,5 en 191 punten.

Chelsea Hogeslag reed haar M1 debuut met Belle (zonder beest) en behaalden ook een vierde en vijfde prijs met 195 en 196,5 punten.

Melissa Valken en Felony startten in de klasse Z2 en gingen naar huis met een eerste prijs en een mooie score van 65,44%.

Charlotte Almekinders reed met Bona Cura’s Vindy in het ZZ-Licht naar een tweede plaats met 223,5 punten.

Gefeliciteerd met deze mooie prijzen!

Vaardigheden

Gepubliceerd op

19 augustus 2018