Prijzenregen amazones Hippische Vereniging Winterswijk

Britt Oonk kwam vorige week in Winterswijk aan start in de klasse M1. Dit deed ze samen met haar D pony Ruby RW en ze wonnen de tweede prijs met 185 punten.

Ook Chelsea Hogeslag was vorig weekend in Winterswijk te vinden. Zij maakte met Presley E the King haar M2 debuut en wonnen twee maal de tweede prijs in de klasse M1/M2 (in handicap) met 189,5 en 198,5 punten.

Liza Aarnink kwam met haar D pony Twister op 5 oktober jl voor het eerst aan start in de klasse Z1 in Laren (Gld). Dat dit goed ging bewijst de behaalde tweede prijs met 212 punten.

Vragender 6 oktober 2019
Sofie ten Pas kwam met haar C pony Twix aan start voor een mooi rondje springen in de klasse B. Zij sprongen naar de eerste prijs met 75 punten voor stijl.

Anouk Kempers deed het ook goed met haar D pony Hoppenhof’s Mambo Zij wonnen in de klasse B D/E de tweede prijs met 78 punten voor stijl.

Marly Aarnink had haar E pony Pablo meegenomen. Ook zij sprongen een mooi rondje in de klasse B D/E en wonnen de achtste prijs met 70 stijlpunten.

Chelsea Hogeslag sprong met Presley E the King naar de vijfde plaats in de klasse B paarden met 77 stijlpunten in de barrage.

.