Prijzenregen voor Milou Onderdijk

​Milou Onderdijk, lid van Hippische Vereniging Winterswijk, kwam de laatste weken verschillende keren succesvol aan de start. Tijdens de springwedstrijd in Vragender won ze met Mylord een tweede prijs in de klasse B. In de klasse L wist ze met Promise van de Beukenhof een eerste prijs in de wacht te slepen. Met Undercover XL behaalde Milou in de klasse M in zowel Ambt-Delden als Vragender een tweede prijs. Met Just Do It won ze een derde prijs in de klasse Z tijdens de wedstrijd in Ruurlo. Op dezelfde wedstrijd in Ruurlo was er in de klasse B een negende prijs voor Milou met Mylord.

Hilde van Eerden behaalde internationaal succes. Zij startte Celebration in de CCI* internationaal tijdens de samengestelde wedstrijd Peelbergen. Zij wonnen een zestiende prijs van de in totaal 83 starts.

Op de thuiswedstrijd op de accommodatie van de Hippische Vereniging Winterswijk vielen ook meerdere leden in de prijzen. Anouk Kempers en Get the Picture reden in de klasse M1 naar een vierde en tweede prijs. Carmen Vervelde werd met Emilion twee keer tweede in de klasse M1 bij de pony’s. Anke Wiggers en Kalmanja kwamen aan start in de klasse L2 en werden eveneens beide proeven tweede.

Jennifer Udo wist met Galina Z zowel in de dressuur als in het springen te scoren. Tijdens de dressuurwedstrijd in Aalten won ze twee keer een eerste prijs. Tijdens de springwedstrijd in Vragender was er een derde prijs voor dit duo.