Prijzenweekend voor ruiters WR&PC

Op eigen grond van de WR&PC werd er dit weekend een wedstrijd georganiseerd. Dat deze grond aan de Steengroeveweg geluk bracht, moge duidelijk zijn als we de uitslagen van deze week bekijken.

Chelsea Hogeslag kwam met twee toppers aan de start. Ze startte Presley E. the King in de klasse B-springen en behaalde een tweede prijs met 72,5 stijlpunten. Een dag later reed ze opnieuw in de klasse B springen met Presley en scoorde 75 stijlpunten wat haar een derde prijs opleverde. Met Belle kwam ze ook in de klasse B- springen uit en scoorde 80,5 punten voor stijl en mocht daarmee op het hoogste deel van het ereschavot plaats nemen.

Ilse Zieverink reed met Chicano van de Kempenhoeve een dressuurproef in de klasse B. Dat deden ze verdienstelijk; ze reden naar een tweede prijs met 192 punten.

Bo Pomper nam haar paard Cayenne mee. Dit paard deed haar naam geen eer aan; ze was niet zo heet als de peper, maar liep keurig de proeven door, wat maakte dat ze met een tweede en derde prijs naar huis mocht gaan. Ze scoorden respectievelijk 196 en 189 punten.

Tessa Delger had haar super pony Cindi opgezadeld om bij de paarden een rondje in de L mee te springen. Cindi tilde de beentjes mooi op en dat resulteerde in een tweede plaats.

Milou Onderdijk nam haar paard Undercover XL mee, maar bleef daarmee niet écht Undercover. Ze vielen positief op, wat hen een derde prijs opleverde in de klasse L- springen.

Marit Damkot kwam met Allette aan start in de klasse B- springen. Dat deed ze goed genoeg voor een tweede prijs en een mooie score van 77,5 stijlpunten.

Thirsa Oonk nam haar pony Beau mee en reed met haar twee parcoursen in de klasse M/Z categorie C/D/E. Ze mocht voor beide parcoursen een eerste prijs meenemen.

Kim Sloetjes startte ook in Winterswijk. Ze reed naar een mooie tweede plaats in het B- springen. Dit deed ze met haar pony Viyattu.

Franne Wolterink liet Dino Gomell zijn beste beentje voor zetten en reed twee prima rondes in de klasse L2 dressuur wat hen een eerste en tweede prijs opleverde. Ze scoorden 194,5 en 189,5 punten. Met het springen reden ze mee in de klasse B. Hier haalden ze 80 punten voor stijl, reden een foutloos parcours en mochten ook hier een eerste prijs mee naar huis nemen.

Anne Berg nam Sylvester zonder Stallone mee en sprong in de klasse L categorie D een foutloos parcours en een foutloze barrage. Dit leverde hen een eerste prijs op.

Tim Schreurs danste rond met zijn pony Disco in de klasse B springen. Dat bleef de jury niet onopgemerkt; ze behaalden een eerste prijs met 75 punten.

 

Gefeliciteerd allen met deze mooie resultaten!