Receptie 12 Augustus

Uitnodiging receptie
Het is feest bij de WR&PC! Op 4 augustus zijn namelijk meerdere leden tot Gelders Kampioen bij de pony’s benoemd.
Thirsa Oonk is met haar pony Amigo in de klasse M1 dressuur (cat. A/B) Gelders Kampioen geworden!
In de klasse L (cat. CDE) is onder leiding van onze instructrice Desiree Kemper het WR&PC1 viertal, bestaande uit Liza Aarnink, Marica Delger, Sterre Hoitink, Britt Oonk, Femke Wassink en Franne Wolterink, ook Gelders Kampioen geworden!
Als vereniging zijn wij enorm trots en willen wij deze knappe prestaties niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Wij nodigen u van harte uit om onze kampioenen te komen feliciteren op zondag 12 augustus van 15.00uur tot 16.30uur in ons Grand Café aan de Steengroeveweg 30.
De Gelderse Kampioenschappen voor de paarden worden verreden op 10 en 11 augustus en hier zullen meerdere combinaties van onze vereniging aan de start verschijnen. In afwachting van de prestaties worden op 12 augustus mogelijk nog meer kampioenen van onze vereniging gehuldigd!