Selectie wedstrijd kent winnaars van WR&PC

Chelsea Hogeslag met Belle

Lobke Geerdink met Gionova HSH

Kimberly Louwerse met Elske

In Barchem werd afgelopen weekend een selectie wedstrijd georganiseerd. Een selectie wedstrijd maakt onderdeel uit van drie wedstrijden waarvan de twee beste uitslagen gelden. Indien er goed gepresteerd wordt, mogen de deelnemers door naar het GK die dit jaar verreden wordt in Steenderen. Voor de pony’s is dit op 4 augustus en de paarden op 10 en 11 augustus 2018.

In de klasse L1 dressuur kwam Inez Tolkamp aan start met haar paard Ashanti. Ze behaalden een eerste en een derde prijs met respectievelijk 210 en 203, 5 punten. De eerste prijs behaalde ze in de selectie proef. Kimberly Louwerse startte met haar paard Elske in de B dressuur en haalde een achtste prijs met 195 punten. Chelsea Hogeslag reed met haar paard Belle in de klasse L2 een rondje dat goed was voor een tweede prijs met 203 punten. Lobke Geerdink reed met Genova HSH een rondje in de L1 en reed 195 punten bij elkaar. Zij kwam net naast het ereschavot te staan met een vierde prijs. Florentine Rootveld kwam uit in de Z1 dressuur met Haya Oronia en reed een proef die goed was voor 65,6% en een derde prijs. Celien Kolthof reed ook naar Barchem, maar dan voor een rondje in de springring. Ze startte met Who Dun It in de klasse L en reed een foutloos parcours én barrage. Dat leverde haar een derde prijs op.

Milou Onderdijk bracht haar paard Undercover XL uit in de klasse BB springen. Dit was in Haarlo. Ze behaalden een tweede prijs met 75,5 punten voor stijl. Jill Beking reed in de klasse BB een rondje op 20 juni in Vragender met Gillmore. Ze behaalden een eerste prijs met 71 punten voor stijl.

Bij de pony’s reisden ook een aantal leden van de WR&PC af naar Barchem en daar reed Marek Egbers met Fairytales Quinevere in de klasse M2 naar een eerste prijs in de selectie proef met 195 punten en een derde prijs met 179,5 punten. Hij staat hiermee tweede voor de selectie. Liza Aarnink reed met Twister in de categorie L2 naar een eerste prijs met 198,5 punten. Marly Aarnink kwam met Infinity uit in de klasse B en behaalde twee keer een tweede prijs met 200,5 en 203 punten.

Het ponyviertal bestaande uit: Liza Aarnink, Sterre Hoitink, Franne Wolterink, Marica Delger en Femke Wassink onder begeleiding van commandante Desiree Kemper, behaalden in Barchem een mooie tweede plaats in de klasse L met 192 punten.

Van harte gefeliciteerd met de resultaten!

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

24 juni 2018