Selecties paarden, Outdoor Gelderland en een Nationaal Scholenconcours: leden WR&PC scoren volop!

Selectie paarden Varsseveld 26 en 27 mei:
Ilse Zieverink reed met Presley E. the King naar de tweede plaats in de selectiewedstrijd. Dit deden zij in de klasse B met 188,5 punten. Chelsea Hogeslag kwam met Belle aan start in de klasse L2. Zij wonnen de selectieproef met 206 punten. Inez Tolkamp kwam aan start in de klasse L2 dressuur. Zij won met Ashanti de eerste prijs met 207 punten en de derde prijs in de selectieproef met 201,5 punten. Charlotte Almekinders reed in de selectieproef van de klasse L2 naar de zesde plaats met haar paard Georgina. Zij behaalden 189 punten.

Selectie Outdoor Gelderland Zeddam 26 mei
Tessa Delger heeft met haar beide pony’s een startbewijs gewonnen voor deelname aan Outdoor Gelderland. Met haar D pony Poppings Annabell maakte zij haar M1 debuut en behaalde de tweede plaats met 197 punten. Met haar E pony Cindi kwam zij in de M2 aan start en zij reden naar de derde plaats met 189,5 punten.

Nationaal Scholenconcours
Danique Oonk had op 25 mei een Nationaal Scholenconcours in Ermelo. Met haar paard Dyona won zij in de klasse Z1 de eerste prijs met 217 en de derde prijs met 210 punten.