Spring- en dressuur succes

Begin maart stond de laatste indoor springwedstrijd van dit seizoen op de planning. Leden van Hippische Vereniging wisten hier weer volop prijzen binnen te halen. Carmen Vervelde en Golvé reden tijdens de springwedstrijd in Vragender met een snelle tijd naar de derde prijs in de klasse 1.10m. Voor Anouk Kempers en Roxette van ’t Eigenlo lag er in de klasse 1.20m een tweede prijs klaar. Marloes Schieven en Nesquick reden met een foutloos parcours naar de vierde prijs in de 0.90m. Anouk Sikkink en Elevage’s Mare wonnen in de klasse 0.70m een tweede prijs.

Ook in de dressuurring was er succes. Op de dressuurwedstrijd in Aalten was er voor Ria Damkot en Allette in beide proeven een eerste prijs in de klasse B. Cheméne Heisterborg en Fourcade waren ook in vorm. Ook zij wonnen in de klasse B in beide proeven de eerste prijs. Rensqe Ticheler en Joy reisden af naar Brummen waar ze aan start kwamen in de klasse Z2. Hier wonnen ze de derde prijs. Chelsea Hogeslag en J’Adore kwamen aan start bij de dressuurwedstrijd in Haaksbergen. In de klasse ZZL wonnen zij de tweede prijs.