Succes op kampioenschappen voor leden HVW

Afgelopen weekenden stonden in het teken van de Gelderse kampioenschappen dressuur en springen. Zowel bij de paarden als de pony’s streden leden van Hippische Vereniging Winterswijk mee om de prijzen. In de klasse 1.20m springen mag Tessa Delger zich met Dahlia Z Gelders kampioen noemen. Zij reden twee foutloze rondes met de snelste tijd in de barrage. In dezelfde klasse was er een vierde prijs voor Anouk Kempers en Roxette van ’t Eigenlo. Beide combinaties plaatsen zich met deze prestatie voor het Nederlands kampioenschap. Met Melodie V won Tessa Delger een elfde prijs in de klasse 1.30m. Thirsa Oonk en Zazoe werden in de klasse Z1 dressuur bij de pony’s reservekampioen en mogen hierdoor ook naar het NK.

 

Marit Damkot en Karrado namen eind januari deel aan de dressuurwedstrijd in Aalten. In de klasse B dressuur reden ze naar twee eerste prijzen en een mooie tweede prijs.

 

Silva Boswinkel en Carawelle reden begin februari mee tijdens de springwedstrijd in Vragender. In de klasse 80cm sprongen ze naar de eerste prijs. Anouk Kempers en Overa reden op dezelfde wedstrijd naar de tweede prijs in de klasse 100cm.