Successen voor leden Hippische Vereniging Winterswijk

De afgelopen week vond op de accommodatie van de Hippische Vereniging Winterswijk de Hippische week plaats. In het weekend werd er gesprongen en op de doordeweekse avonden waren er wedstrijden voor dressuurruiters. Vele eigen leden gingen met prijzen naar huis.

Lotte Houwers won met Lars in de klasse L-springen bij de pony’s de eerste prijs. Voor Milou Onderdijk en Cavallaro lag er een tweede prijs in de klasse BB klaar bij de paarden. Dezelfde amazone won met Just Do It zowel in de klasse M als Z springen de eerste prijs.

Op één van de dressuuravonden kwam Marly Aarnink aan start in de klasse L1. Hier won zij de eerste prijs met Lotus Silent van de Binnenvelder. Natasja Meinen maakte een succesvol debuut met Kalaxy. In de klasse B won ze beide proeven. Shelby Groothuis behaalde bij de pony’s in de klasse M2 de tweede prijs met Spoekedammetjes Dien.

In Rekken werd in dezelfde week een koudbloedenwedstrijd verreden. Maaike Klomps kwam hier aan de start met Laura van de Bekenpieper in de klasse L2. In beide proeven won zij de eerste prijs. Voor Carla te Selle en Penny del Brenta was er in de klasse B twee keer een eerste prijs. Mirjam Vervelde ging op pad naar Vragender en wist met Feline in de klasse Z2 de tweede prijs te winnen.