Succesvol debuut voor Ilse en Indy

Tijdens de dressuurwedstrijd in Enschede op 26 maart kwamen Ilse Zieverink en Indy, uitkomend voor Hippische Vereniging Winterswijk, voor de eerste keer aan start in de klasse L1. Met in beide proeven een monsterscore wisten ze beide proeven te winnen.

Silva Boswinkel en Carwel maakten hun springdebuut in Haaksbergen. In de klasse 80 centimeter bleven ze foutloos en wonnen de eerste prijs.

Rensqe Ticheler en Joy wisten tijdens de dressuurwedstrijd in Vragender hun mannetje te staan. In de klasse Z1 wonnen ze een tweede prijs.

Tijdens de dressuurwedstrijd in Aalten namen vele leden van Hippische Vereniging Winterswijk prijzen mee naar huis. Jennifer Udo en Galina Z reden in de klasse M1 naar een tweede prijs. Anouk Siebelink en Cantodea TMH wisten beide proeven in de klasse M1 dressuur te winnen. Anke Wiggers en Ferrero vh Cipershof mochten in de klasse M2 de tweede prijs ophalen.

Voor Carmen Vervelde en Emilion was er succes tijdens de wedstrijd in Haaksbergen. In de klasse Z1 wisten ze beide proeven te winnen. Marloes Schieven en Nesquick wonnen in Haaksbergen in de klasse B twee keer een tweede prijs.

Anouk Kempers en Roxette van ’t Eigenlo waren succesvol in de springring. In Vragender reden ze in de klasse 1.10m naar de vierde prijs. Anouk Sikkink en Elevage’s Mare wonnen in de 60 cm een tweede prijs en werden zevende in de klasse 70 cm. Op dezelfde wedstrijd wonnen Jade ten Pas en Presley E the King een derde prijs in zowel de 70 cm als 80 cm.