Succesvol weekend voor HV Winterswijk

Door diverse leden van de Hippische Vereniging Winterswijk werden dit weekend weer mooie prijzen behaald. Marly Aarnink won met haar pony Infinity in Haaksbergen in de klasse M1 een eerste prijs met 202 punten. Op dezelfde wedstrijd was er een eerste en tweede prijs voor Tessa Delger. Met haar pony Cindi scoorde ze 220,5 en 216 punten in de klasse Z1. Met Big Star was een score van 64,5% in de Z2 pony’s goed voor een tweede prijs.

Sterre Hoitink maakte haar debuut bij de paarden in de klasse B met Destiny. In Vragender wonnen zij een achtste en tweede prijs met 196 en 210,5 punten. Chelsea Hogeslag werd met J’adore vijfde in de klasse L2 met 183,5 punten. In de klasse M1 was de vijfde prijs voor Ruth Abbink met Isis, zij behaalden 187,5 punten. Op vrijdagavond kwam Tessa Delger aan start in de klasse Z1 met Golden Elvis. Zij wonnen de proef ruimschoots waarmee zij zich na twee wedstrijden al kringkampioen in de klasse Z1 paarden mogen noemen.

In Vragender werd er niet alleen dressuur verreden. Ook kwamen verschillende leden aan start bij de veldrit die werd gehouden bij Stal ’t Wamelink. In de hobbyklasse was er een tweede prijs voor Jan Kolthof met Siszo. De klasse enkelspan paard werd gewonnen door Margot Broeze met Stein, zij behaalden ook nog een derde prijs in de dressuur. Tweede in deze klasse werd Daniëlle Carrière met Chardonay. De derde prijs was voor Gerard Abbink. In de klasse tweespan paard was de eerste prijs voor Renate Höfkes, op de tweede plek gevolgd door Theo Höfkes. Bij de pony’s werd er een tweede prijs gewonnen door Daniël Stronks.