Succesvolle Hippische week

De afgelopen week hebben we mogen genieten van mooie paardensport op het complex van Hippische Vereniging Winterswijk aan de Steengroeveweg. Van maandag tot en met zondag werd er in alle dressuurklassen gestreden, waarbij het weekend werd geëindigd met selecties voor de Gelderse kampioenschappen. Ook de eigen leden waren succesvol.

Janelle Gerrits en Kim-Lianne R. wonnen een derde prijs in de klasse B. Liza Aarnink en Ocean’s Desperado wonnen op maandag de klasse L1 met maar liefst 216 punten. Anouk Kempers won in de klasse B een eerste en derde prijs met Overa en een eerste en tweede prijs met Roxette van ’t Eigenlo. Esther Krabben reed naar de derde prijs in dezelfde rubriek. Voor Marga Stemerdink en Otis Redding was er een tweede prijs. Melissa Valken en Michelango wonnen de klasse M2. Op de dressuurwedstrijd in Rekken een paar dagen eerder wisten Melissa en Michelango ook al de overwinning te behalen. Voor Mirjam Vervelde en Nonchalante was er een tweede prijs in de klasse M1.

Een dag later reed Anouk Kempers opnieuw naar twee eerste prijzen en twee tweede prijzen. Liza Aarnink en Ocean’s Desperado mochten de derde prijs ophalen in de klasse L1. Voor Sanne ten Pas en Nikita TP waren er twee eerste prijzen in de klasse B cat. D. In de klasse L1 cat. D/E gingen beide overwinningen naar Romy Vervelde en Emilion. Thirsa Oonk en Mister T mochten in de klasse M1 cat. D in beide proeven de eerste prijs ophalen. Met Zazoe reed Thirsa eveneens naar de eerste prijs in de klasse Z1. Marga Stemerdink en Nonchalante wonnen beide proeven in de klasse M1. Op zaterdag reden Marga en Nonchalante opnieuw in de prijzen, ditmaal een zesde prijs in de selectieproef. Marly Aarnink en Nobility reden in de klasse M1 naar de vijfde prijs.

Op zondag stond de klasse B selectie op de agenda. Susan Goedvree en Black Sunshine gingen goed van starten en wonnen de tweede prijs in de selectiewedstrijd. In de andere proef wonnen ze eveneens de tweede prijs. Voor Anouk Kempers en Overa was er een vijfde prijs in de selectieproef en in de tweede proef een vierde prijs. Janelle Gerrits en Kim-Lianne R wonnen de vijfde prijs. In de klasse L1 ging de overwinning in de selectieproef naar Marly Aarnink en Odilea.