Succesvolle jaarafsluiting voor onze leden

Marly Aarnink en Odilea waren in vorm tijdens de laatste selectiewedstrijd in Vragender. In de klasse L1 dressuur wonnen zij een tweede en een zesde prijs. Ook met Olando van de Binnenvelder was Marly succesvol. In dezelfde klasse wonnen ze de vierde prijs. Chelsea Hogeslag en Fourcade wonnen in de L1 de tweede prijs. Cheméne Heisterborg en Fourcade startten in de klasse B dressuur. Zij wonnen hierin de vierde prijs. Daarmee hebben zij zich geplaatst voor de Gelderse kampioenschappen. Voor Mirjam Vervelde en Nonchalante was er in de klasse M1 een tweede prijs in de selectieproef.

Tijdens het midweek springen in Vragender waren meerdere leden van Hippische Vereniging Winterswijk succesvol. Chelsea Hogeslag en Gillmore TMH reden naar de overwinning in de klasse 1.00m. In dezelfde klasse was er een vierde prijs voor Chelsea met Mango. Anouk Kempers en Roxette van ’t Eigenlo reden hier hun laatste wedstrijd van dit jaar en wisten het succesvol af te sluiten met een tweede prijs in de klasse 1.20m. Ook met Overa had Anouk succes. In de klasse 1.00m sprongen zij naar de tweede prijs.