Succesvolle voorjaars dressuur

De eerste wedstrijden van het seizoen zijn weer verreden. Op ons eigen terrein werd de voorjaars dressuurwedstrijd georganiseerd, waarbij ook meerdere eigen leden in de prijzen vielen. Liza Aarnink en Ocean’s Desperado wonnen in de klasse L1 een derde en vierde prijs. Ria Damkot en Allette wonnen in de klasse B een derde prijs. Simon Tiggeloven en Heaven wonnen in de klasse B cat. D een tweede en derde prijs. Voor Sterre Hoitink en Nirvana lag er in de klasse L1 in beide proeven een eerste prijs klaar. 

Tessa Delger en Mango kwamen aan start in Westervoort. Tijdens de springwedstrijd reden ze in de klasse 1.10m twee parcoursen. In het eerste parcours wonnen ze de zesde prijs. In het tweede parcours deden ze er een schepje bovenop en wisten ze te winnen. 

In Lathum was er succes voor Anouk Kempers en Roxette van ’t Eigenlo. In de klasse 1.20m wonnen ze een derde prijs. Hiermee wisten ze ook een ticket voor Outdoor Gelderland te bemachtigen. Jade ten Pas en Presley E the King sprongen in Lathum naar de derde prijs in de klasse 0.80m.