Susan en Indy kringkampioen klasse B

Afgelopen weekend stond voor de paarden de laatste selectiewedstrijd voor de dressuur op het programma. Susan Goedvree en Indy, uitkomend voor Hippische Vereniging Winterswijk, hadden tijdens de eerste selectiewedstrijden al goed gepresteerd. Deze derde selectiewedstrijd in Ruurlo wisten ze te winnen waardoor ze zich kringkampioen mogen noemen. Hiermee hebben ze zich geplaatst voor de Gelderse kampioenschappen. In de klasse L1 was het kringkampioenschap ook voor een lid van Hippische Vereniging Winterswijk. Marly Aarnink en Odilia van de Binnenvelder waren over drie wedstrijden de beste combinatie en mogen zich ook voorbereiden voor de Gelderse kampioenschappen volgende maand. In de klasse ZZL waren Chelsea Hogeslag en J’Adore de sterkste combinatie. Ook zij werden kringkampioen.

Tijdens de dressuurwedstrijd in Rekken was er succes voor de ponyruiters van Hippische Vereniging Winterswijk. Romy Vervelde en Emilion wonnen de tweede prijs in de klasse L1. Voor Simon Tiggeloven en Heaven was er een vierde prijs in de klasse B. Voor Sanne ten Pas en Nikita Tp waren er twee derde prijzen in de klasse B tijdens de wedstrijd in Lichtenvoorde.

In Barchem werden prijzen binnengehaald door de amazones bij de paarden. In de klasse L1 was de eerste prijs voor Marly Aarnink en Odilia van de Binnenvelder. In de klasse M1 werd Marly vijfde met Nobility. Chelsea Hogeslag en J’Adore werden derde en vierde in de gecombineerde Z2/ZZL rubriek. Susan Goedvree en Indy werden in de klasse B tweede in beide proeven. Janelle Garrits en Kim Lianne R wonnen in de klasse B de negende en zesde prijs.

Bij de pony’s was er tijdens de derde selectiewedstrijd springen in Laren (Gld.) een vierde prijs voor Lotte Houwers en Vincent K. Door de paarden werd er gesprongen in Varsseveld. Hier was er in de klasse 0.90m een eerste prijs voor Anouk Sikkink en Zendos. Anouk Kempers en Overa behaalden een derde prijs in de klasse 1.10m. Feline te Koppele en Jack Sparrow wonnen twee keer een tweede prijs in de klasse 0.90m.