Tanken en Sparen bij Kuster Olie

Kuster Olie heeft een uniek spaarsysteem ontwikkeld waarmee mensen geld kunnen sparen voor hun club of vereniging. Deze bijzondere vorm van sparen gebeurt middels een Tanken&Sparen pas en is een nieuwe vorm van sponsoring. Iedereen met een Tanken&Sparen pas die tankt bij één van de deelnemende tankstations van Kuster Olie spaart voor zijn/haar club! Voor elke getankte liter gaat 1 cent naar een digitale spaarpot. Periodiek wordt het gespaarde bedrag cash uitgekeerd.

De Tanken&Sparen pas wordt altijd in combinatie gebruikt met een bank/giropas, is eenvoudig en veilig in gebruik en wordt zowel bij de bemande als bij de onbemande tankstations van Kuster Olie geaccepteerd.

De dichtstbijzijnde Kuster Olie- locaties voor onze leden van HVW zijn: Tinbergenstraat 5 in Winterswijk en Noordgang 8 in Groenlo. Voor veel meer locaties kun je natuurlijk ook op de site van Kuster Olie kijken.

De instructies voor het gebruiken van de spaarpas:
1. Voer uw spaarpas in, u ziet de melding ‘loyalty aanvaard’. Verwijder spaarpas.
2. Voer vervolgens uw betaalpas in, zoals u gewend bent.
3. Ga tanken.

Een eenvoudige manier dus om een steentje bij te dragen voor de vereniging!

Vele verenigingen en clubs in de regio hebben financiële problemen door teruglopende sponsorinkomsten en bijdrages van gemeenten en daardoor zien ze zich vaak genoodzaakt de contributies (flink) te verhogen. Door de Tanken&Sparen actie kunnen leden die hun club een warm hart toedragen extra inkomsten genereren voor hun club of vereniging. Kuster Olie wil d.m.v. van deze actie zijn maatschappelijke betrokkenheid in de regio tonen.

Voor meer informatie : www.tankenensparen.nl

Wil je een spaarpas aanvragen of heb je nog vragen?
Stuur dan een email naar debinnenvelder@hetnet.nl of app naar 06 – 23218395.
Henry Aarnink
PR & Sponsoring HVW