Tessa Delger scoort op NK springen

 

Afgelopen weekend werd het NK springen in Ermelo verreden. In Haaksbergen en Rijssen werd ook gesprongen. Voor de dressuur fanaten waren er wedstrijden in Zevenaar en Winterswijk georganiseerd. De leden van de WR&PC reden verdienstelijk!

Tessa Delger mocht als af gevaardigde voor het NK starten met haar pony Cindi  in een B parcours. Ze reed met haar pony tussen de paarden, wat op zich al een knappe prestatie is.  Ze reed met Cindi een foutloos basisparcours en een foutloze barrage. Ze scoorde 78 punten voor stijl wat haar een mooie zevende plek opleverde.

In Haaksbergen reed Marloes Schieven met haar paard Fame in de klasse BB springen. Ze reden naar een mooie eerste plek.

Milou Onderdijk wilde de sprong wel wagen in Rijssen. Ze reed een B parcours met Just Do It en ze deden het gewoon even; ze sprongen naar een tweede prijs in het progressief springen en een zevende prijs op stijl springen met 67,5 punten.

Melissa Valken reed met Felony in Zevenaar in het ZZ-Licht. Ze reden naar een heel mooie eerste plaats met een score van 62,29 %.

Ruth Abbink reed eveneens in Zevenaar met haar paard Isis in de klasse L1. Ze reed naar een keurige eerste en derde plaats met respectievelijk 188,5 en 184,5 punten.

Marly Aarnink reed met haar pony Infinity op eigen bodem bij de manege in Winterswijk in de klasse L2. Dit was haar debuut met Infinity in deze klasse en mocht gelijk twee eerste prijzen mee naar huis nemen. Ze scoorde 203 en 206,5 punten.

Indy Hoftijzer startte met Pandour ook in Winterswijk in de klasse B dressuur en ging naar huis met een eerste en tweede prijs. Ze reden goed genoeg voor 185,5 en 190 punten.

Shelby Groothuis stuurde Dien door de baan in de klasse L1 en deed dit in Winterswijk. Deze grond bracht geluk voor menig amazone binnen de vereniging, want ook Shelby ging met mooie prijzen en punten naar huis. Ze reed twee tweede prijzen bij elkaar met een score van 188,5 en 191,5 punten.

Maud Pasman reed met Hero’s Jamai een goede ronde in de klasse M1, ook in Winterswijk, en dat vond de jury ook goed genoeg voor een prachtige eerste plaats met 196 punten.

 

Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie behaalde successen!