Tessa Delger tweede op Gelderse Kampioenschappen en nog meer successen amazones WR&PC

Tessa Delger heeft een top weekend achter de rug. Op 9 februari vertrok zij met haar E pony Cindi naar Hierden om op de Gelderse Kampioenschappen in de klasse B paarden te strijden voor het kampioenschap. Ze waren foutloos in het basisparcours (72,5 stijlpunten) en in de barrage (77,5 stijlpunten). Door de ex aequo regeling eindigde dit duo op een mooie tweede plaats. Een dag later werd er niet gesprongen maar tussen de witte hekjes in Zevenaar gereden. Met D pony Poppings Annabel reed Tessa haar Z1 debuut en won de eerste prijs met 64,41%. Met haar andere D pony Big Star (nieuwe naam voor Odonkor s) maakte zij haar Z2 debuut en won in deze klasse de tweede prijs met 65,77%.

Chelsea Hogeslag was met haar E pony Presley E the King op 10 februari in Vragender te vinden. Zij sprongen in de klasse B paarden een foutloos basisparcours en een foutloze barrage en werden hiervoor beloond met 73 punten voor stijl en dat was goed voor de zevende prijs.

Maud Pasman had op 10 februari haar E pony Hero’s Jamai in de trailer geladen om in de Lutte een rondje dressuur te rijden. Zij kwamen uit in de klasse L2 en wonnen de tweede prijs met 189,5 punten.