Tessa Delger wint Diamant van Twenterand

Er werden de afgelopen week weer veel prijzen binnen gesleept door de leden van de Hippische Vereniging Winterswijk. Afgelopen weekend kwam Tessa Delger met Cindi aan start in Den Ham. Zij wonnen in de klasse Z1 beide proeven met 228 en 222 punten. Hiermee plaatsten zij zich voor de finale. In de finale zetten Tessa en Cindi hun beste beentje voor en wonnen met een score van 68% de Diamant van Twenterand.

Tijdens de dressuurwedstrijd in Haaksbergen kwam Maud Pasman aan start in de klasse L1 met Isis. Zij mocht twee keer de tweede prijs ophalen met 199,5 en 197 punten. Voor Cheméne Heisterborg en Carlos N was er een eerste prijs in de klasse Z1 dresuur met 204 punten. Marly Aarnink maakte met Voice van de Binnenvelder haar debuut in de klasse Z1 en behaalde een eerste prijs met 209,5 punten. In de klasse L1 was er eveneens een eerste prijs voor Marly, ditmaal met Lotus Silent van de binnenvelder met 194 punten.

Naomi van den Bos startte met Destiny tijdens het meetmoment in Lichtenvoorde in de klasse L1. Zij behaalden 174 en 199 punten.

Milou Onderdijk startte in Geesteren. In de klasse L springen won ze de eerste prijs met Just do It en een achtste prijs met Undercover XL. In de klasse B springen was de overwinning voor Anouk Kempers en Equitalle met maar liefst 90 stijlpunten. In Haaksbergen maakte Tessa Delger haar M debuut in het springen met Hampton en won een derde prijs. Met Dahlia Z won ze de vijfde prijs in de klasse L.