Tessa en Melodie naar NK springen

In het weekend van 10/11 februari vonden de Gelderse kampioenschappen springen plaats. Tessa Delger en Melodie V hadden zich tijdens de selectiewedstrijden hiervoor weten te plaatsen. Op de kampioenschappen reden ze twee mooie foutloze rondes in een snelle tijd. Hiermee wonnen ze de vijfde prijs en hebben ze zich geplaatst voor het Nederlands kampioenschap. Dit wordt op 24 en 25 maart verreden in Ermelo.

Marit Damkot en Luciano van ’t Hof ter Doorn kwamen aan start tijdens de dressuurwedstrijd in Aalten. In de klasse M1 wonnen ze in beide proeven de tweede prijs. Op dezelfde wedstrijd maar dan in de klasse L1 was er een tweede prijs voor Mirjam Vervelde en Nonchalante. Anke Wiggers en Kalmanja wonnen in Aalten de derde prijs in de klasse L2 dressuur.

Sanne ten Pas en Nikita Tp reden mee tijdens de dressuurwedstrijd in Vragender. In de klasse B wonnen ze een eerste prijs. Voor Jade ten Pas en Ysselvliedt’s Milord was er een tweede prijs in de klasse L1.  Een week eerder in Gendringen wist deze combinatie een eerste n een tweede prijs in de wacht te slepen.

Chelsea Hogeslag en J’Adore maakten een succesvol debuut in de klasse Z2. Tijdens de wedstrijd in Haaksbergen wisten ze direct te winnen.