Uitslagen Gelderse Kampioenschappen.

Finale dag dressuur, springen, viertal en verenigingsrijden er was vandaag veel te beleven op de Gelderse kampioenschappen, het was dan ook een super gezellige en drukke dag.

Marit Damkot en Alette waren vanochtend de allereerste die van start gingen in het B springen, ze sprongen een super fijne foutloze ronde met stijlpunten van 80 opleverde, helaas had ze in de barrage 3 balkje’s. hierdoor werd ze achttiende van Gelderland.

Voor de finale van de dressuur mocht Ilse Zieverink met Presley E the King de spits afbijten in de B dressuur en dat deden ze zeer succesvol. Ze behaalde een derde plaats en mocht een prachtig lint, stalplaat en de uitnodiging voor de Nederlandse Kampioenschappen in ontvangst nemen.

Inez Tolkamp starte met Ashanti in de L2 en zette een mooie score neer, ze behaalde een elfde plek.

Chelsea Hogeslag starte met Belle ook in het L2 en wist een mooie negende plek te behalen, wat haar tevens een lint,stalplaat en een uitnodiging voor de Nederlandse Kampioenschappen opleverde.

Florentine Rootveld was de hekkensluiter in de indiviuele dressuur samen met Haya orion reed ze in het Z1 en werd achttiende in haar ring.

‘s middags was het tijd voor het verenigingsrijden, in de dresuur kwamen Chelsea Hogeslag met Belle, Inez Tolkamp met Ashanti, Roos van de Hoek met Trust Me en Ilse Zieverink met Presley E the King in actie.
Voor het verenigingsspringen starte Melissa Valken met Felony, Marit Damkot met Allette, Daniëlle van Staalduinen met Sam en Marly Aarnink met Wall Street. Samen wisten ze een super score neer te zetten en werden ze derde van Gelderland/Flevoland in het verenigingsrijden en ontvingen ook een ticket voor de Nederlandse Kampioenschappen.

Viertal rijden:

In de klasse M starte het viertal, onder begeleiding van Ira Beusink reden Melissa Valken met Felony, Tessa Delger met Cindi, Roos van de Hoek met Trust Me, Anouk Siebelink met Gillmore en Marit Damkot met Allette, ze reden een strakke proef , wat hun een vierde plek opleverde en een startplek op de Nederlandse Kampioenschappen.

Tevens willen wij onze reserve combinaties ook bedanken, zij waren de gene die bij uitval van een combinatie klaar stonden.

Gefeliciteerd met jullie behaalde prijzen en veel succes op de Nederlandse Kampioenschappen op 31 Augustus en 1 September te Ermelo.