Uitslagen leden Hippische Vereniging Winterswijk

De selectiewedstrijden voor de Gelderse kampioenschappen zijn in volle gang. Anke Wiggers wist met Kalmanja de selectiewedstrijd in Vragender in de klasse B te winnen. In de andere proef was er een vijfde prijs. Florentine Rootveld won in de klasse M1 met Komma d’Or een eerste en tweede prijs tijdens dezelfde wedstrijd. Chelsea Hogeslag werd in de klasse Z1 tweede met J’Adore. Met Kalaxy won Chelsea in de klasse L1 een negende prijs. In dezelfde klasse werd Melissa Valken met Michelangelo derde.

Tijdens de wedstrijd in Aalten won Chelsea Hogeslag met Kayleigh TMH een eerste prijs in de klasse L1 dressuur. Jade ten Pas startte Woldberg’s Bartòk in Haaksbergen. In de klasse B dressuur werden zij twee keer eerste. Mirjam Vervelde- ten Dolle startte ook in Haaksbergen. In de klasse ZZ-licht won ze met Feline een tweede prijs.

Sterre Hoitink ging met Louis Vuitton naar Westervoort om te springen. In de klasse BB (90cm) wonnen zij een zesde prijs. Anouk Kempers sprong in de klasse Z tijdens de wedstrijd in Ambt-Delden naar een eerste prijs met Equitalle.