Uitslagen onderlinge wedstrijd

Vandaag stond de jaarlijkse onderlinge wedstrijd weer op het programma. In verschillende klasses in de dressuur en het springen werd er gestreden om mooie prijzen. 

In de klasse BB was er een eerste prijs voor Merel Floors met Lars. De klasse B was prooi voor Maggy Hijink met Bonfire. In de gecombineerde rubriek L1/M2 mocht Fabiënne Buunk het oranje lint ophalen. Bij de paarden in de klasse B was er een eerste prijs voor Hilde van Eerden, gevolgd door Marlies Schieven. De winst in de klasse L1 ging naar Isa Berentsen. Chelsea Hogeslag reed genoeg punten bij elkaar met Gilmore TMH in de klasse M1/M2 voor de overwinning. 

In het springen waren er eerste prijzen bij de pony’s voor Sanne ten Pas en Maggy Hijink. Bij de paarden ging de winst naar Yvet Bennink en Felien Elschot. Een tweede prijs was er voor Bennie Hoijtink.

Beste combinatie van de dag bij de pony’s werd Maggy Hijink. Bij de paarden was dit Felien Elschot.

Aan het einde van de dag werden er ook nog wisselbekers uitgedeeld voor de beste combinaties van de Hippische week. Deze prijs ging bij de pony’s naar Esmee Wijnveen. Bij de paarden kon de wisselbeker mee naar huis worden genomen door Chelsea Hogeslag.