Veel dressuur successen voor leden Hippische Vereniging

De afgelopen weken kwamen op veel wedstrijden weer leden van de Hippische Vereniging Winterswijk aan start. Veel prijzen werden er mee naar huis genomen. Marly Aarnink won in Winterswijk in de klasse Z2 met haar pony Infinity van de Binnenvelder twee keer een eerste prijs. In de klasse L2 kwam Marly met Lotus Silent van de Binnenvelder aan start. Hiermee won ze de derde prijs. Op de dressuurwedstrijd in Lonneker was er voor Anouk Kempers met Equitalle twee keer een eerste prijs in de klasse M2 dressuur. Op dezelfde wedstrijd won Melissa Valken de vierde prijs met Michelangelo in de klasse L1 paarden.

Tijdens de eerste selectiewedstrijd in Varsseveld was er in de klasse B dressuur een overwinning voor Robin Berentsen met Zigo. In de andere proef wonnen zij een vierde prijs. Britt Oonk won op dezelfde wedstrijd in de klasse Z1 een eerste en een derde prijs met Golden Lady. Chelsea Hogeslag kwam aan start met Kayleigh TMH. In de klasse L1 wonnen zij twee keer een vijfde prijs. Liselotte Rootveld startte ook in Varsseveld, maar dan in de klasse ZZ-Zwaar. Met Gentle Wish wist ze beide proeven te winnen.

Anouk Kempers was succesvol in de springring. In de BB won ze met Roxette tijdens de springwedstrijd in Vragender een derde prijs. Carmen Vervelde won tijdens de springwedstrijd in Winterswijk in de klasse BB met Golvé een eerste prijs. Op dezelfde wedstrijd was er voor Chelsea Hogeslag en J’adore twee keer een eerste prijs in de klasse B springen. Sofie ten Pas wist met Presley E the King een eerste en tweede prijs te winnen in de klasse B pony’s.