Veel prijzen in de springring voor leden HV Winterswijk

De leden van Hippische Vereniging Winterswijk zijn in vorm de laatste weken. Tijdens de laatste selectiewedstrijd in Laren was er een derde prijs voor Sanne ten Pas en Nikita tp in de klasse 80 cm.

Carmen Vervelden en Golvé wonnen in Neede in de klasse 1.10m een achtste prijs. Anouk Kempers en Roxette van ’t Eigenlo wisten deze klasse te winnen en wonnen daarmee eveneens een startbewijs voor Outdoor Gelderland. Voor Chelsea Hogeslag en Mango was er in de klasse 90 cm een tweede prijs. Jennifer Udo en Galina Z sprongen in Haaksbergen in de klasse 1.15m naar een tweede prijs. In Geesteren was er voor Sanne ten Pas en Nikita tp een vijfde en een derde prijs in de klasse 70 en 80 cm. Anouk Sikkink en Elevage’s Mare wonnen de tweede prijs in de 70 cm. Op dezelfde wedstrijd was er in de klasse 1.10m voor Carmen Vervelde en Golvé een eerste prijs. Anouk Kempers en Roxette van ’t Eigenlo werden in deze klasse tweede. Voor Jennifer Udo en Galina Z lag er in deze rubriek de zesde prijs klaar. Chelsea Hogeslag en J’Adore wonnen de derde prijs in de klasse 1.00m.

Ook in de dressuurring werden er prijzen gewonnen. Voor Chelsea Hogeslag en Mango was er een tweede prijs in de klasse L1 tijdens de wedstrijd in Varsseveld. Ilse Zieverink en Indy wonnen in deze klasse de eerste prijs. Rensqe Ticheler en Joy wonnen in de klasse Z1 in Hummelo een tweede prijs. Een week later reden Rensqe en Joy in Zelhem naar een eerste prijs.

Talitha Bakker en ASE Magnificent namen deel aan de SGW in IJzerlo in de klasse B. Zij werden Allround kampioen, Arabissimo en Overall kampioen van het Pinksterweekend.