Viertal WR&PC reserve kampioen op de Nederlandse Kampioenschappen.

Dit weekend vonden in Ermelo de Nederlandse Kampioenschappen voor de paarden plaats. Ook deelnemers van de Winterswijkse Ruiter- en Ponyclub waren van de partij.

Viertal.
Na een nette derde plaats op het GK in de klasse M/Z was het viertal verzekerd van een startplek op de Hippiade. Vanmiddag kwamen zij o.l.v. instructrice/commandant Ira Beusink aan start en wisten in de klasse M dressuur een tweede prijs te behalen! Hiermee mogen zij zich reserve kampioen van Nederland noemen.  Zij behaalden een score van 66,75 % door bij de ene jury 196- en de andere jury 204.5 punten te rijden. Het zilveren team bestaat uit: Melissa Valken (Felony) Roos van der Hoek (Trust Me) Anouk Siebelink (Gillmore) Tessa Delger (Cindi) en Marit Damkot (Allette) Reserve combinaties: Truus Siebelink (Cantodea), Marit Damkot (Palinero) en Charlotte Almekinders (Bona Cura’s Vindy)

Verenigingsrijden.
Ook kwam de verenging aan start bij het verenigingsrijden.Voor het team startte de volgende combinaties:

 Springen: Bij het springen werden twee foutloze manches en twee manches met een balk genoteerd. Klasse B: Danielle van Staalduinen met Sam. Melissa Valken met Felony. Marit Damkot met Allette en in de klasse L: Marly Aarnink met Wall Street.

Dressuur:
Chelsea Hogeslag, Belle, L2 dressuur: 193.5 punten
Roos van der Hoek, Trust Me , L2 dressuur: 204. 5 punten
Ilse Zieverink, Presley E The King, B dressuur: 197 punten
Inez Tolkamp, Ashanti, L2 dressuur: 191punten

 Uiteraard is een team niets zonder goede reserves : Zowel voor de dressuur- als het springen waren zelfs de eerste reserve combinaties afgereisd naar Ermelo om in geval van nood paraat te staan.

Springen: Dominique Tolsma, Govert en Chelsea Hogeslag, Presley E the King. Dressuur: Kimberley Louwerse, Elske. Charlotte Almekinders, Georgina. Marly Aarnink, Wall Street en Anouk Siebelink, Cantodea.

 

Het team eindigde met de totaal score van 770 punten (dressuur en springen) op een keurige zesde plek. Met een deelnemersveld van 25 verenigingen mogen de combinaties zeer tevreden zijn!

Chelsea en Ilse individueel gestart.
Op vrijdag 31 augustus a.s. startte Chelsea Hogeslag met Belle individueel in de L2 dressuur. Zij kwamen uit op een percentage van 64,333 % . Dit was goed voor een achttiende plaats. De jury’s waardeerden de proef met 193,195,5 en 190,5 punten.Ook Ilse Zieverink startte individueel. In de klasse B kwam zij uit met Presley E The King. Zij wist een elfde plaats te bemachtigen met 66,056 %. Haar proef werd door de jury’s beoordeeld met 204,5 , 192 en 198 punten.

Wij kunnen terug kijken op een succesvol kampioenschap en willen alle deelnemers,reserve combinaties, instructie en supporters bedanken voor hun inzet!

Bestuur WR&PC