Volop dressuursucces voor leden HVW

Tijdens diverse dressuurwedstrijden in de regio hebben leden van Hippische Vereniging Winterswijk weer prijzen binnen gehaald.

Jade ten Pas en presley E the King reden in de klasse M1 dressuur in Enschede naar een eerste prijs. In Westervoort wist deze combinatie zelfs twee eerste prijzen te halen in dezelfde klasse. Sofie ten Pas en Mistery Lana werden in Westervoort in beide proeven in de klasse Z1 eerste.

Voor Chelsea Hogeslag en Mango waren er in Laren twee overwinningen in de klasse L1. Melissa Valken en Michelangelo maakten in Laren hun debuut in de klasse M1. Dit debuut wisten ze direct af te sluiten met een eerste prijs.

Shelby Groothuis had een succesvol weekend in Haaksbergen. Met Poppings Pops werd ze in de klasse L1 twee keer tweede. Met Spoekedammetje Dien deed Shelby er een schepje bovenop en won in de klasse Z1 een eerste prijs. Voor Britt Oonk en Golden Lady lagen er in Haaksbergen twee eerste prijzen klaar in de klasse Z1.

Ook in het springen was er nog succes. Jade ten Pas en Presley E the King reden in Saasveld naar een eerste prijs in de klasse 70 cm en een tweede prijs in de 80 cm.