Voorjaars dressuurwedstrijden bij de WR&PC

De afgelopen twee weekenden werden er bij de WR&PC de voorjaars dressuurwedstrijden gehouden. Deze leden behaalden mooie resultaten en namen prijzen mee naar huis:

Roos van der Hoek reed op 2 april met haar paard Trust Me in de klasse L2, zij wonnen de vijfde prijs met 187 punten.

Jolien Kuenen kwam twee maal aan start, op 2 april reed zij tijdens haar debuut in de L1 met haar paard Aronada naar de tweede plaats met 202,5 punten. Op zaterdag 7 april won dit duo de vierde prijs met 193 punten.

Charlotte Almekinders kwam op 7 april uit in de klasse L2 met haar paard Georgina. Ze reden naar een tweede plaats van de L2 deelnemers en werden vierde in handicap L1/L2 met 186 punten.

Chelsea Hogeslag won samen met Belle op 7 april in de klasse L2 (L1/L2 in handicap) beide proeven met 193,5 en 217 punten.

Ilse Zieverink reed met Presley E the King op 7 april in de klasse B naar de eerste plaats met 199 punten.

Carmen Vervelde had haar C pony Jester mooi ingevlochten en reed met hem op 8 april in de klasse Bixie B twee keer naar de eerste plaats met 108 en 111 punten.

Ook Romy Vervelde had haar A pony Sonja mooi ingevlochten en ook zij reden twee keer naar de eerste plaats met 82 en 83 punten. Dit deden zij in de klasse Bixie A.

Florentine Rootveld kwam met haar paard Haya Oronia aan start in de klasse M1 en zij reden in beide proeven naar de eerste plaats met 206 en 209,5 punten.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!