Wedstrijd resultaten WR&PC leden

In het koningsweekend waren er in een aantal plaatsen wedstrijden georganiseerd. Uiteraard hoort bij koningsdag de oranje kleur en laat dat nou nét de kleur zijn van de rozetten als je de eerste prijs wint. Onze leden hebben de ‘code oranje’ in ere gehouden en kwamen veelal met een eerste prijs naar huis!

Anouk Kempers reed met Hoppenhof’s Mambo naar Hengelo Gld op koningsdag. Ze reed daar een dressuurproef in de klasse B en behaalde daar 190,5 punt. Ze kleurde daarmee de dag oranje voor haar en nam het oranje rozet in ontvangst.

Liza Aarnink reed eveneens in Hengelo Gld een dressuurproef, maar Liza reed met Twister in de klasse M2. Ook Liza en Twister hielden zich aan de oranje code en gingen met een eerste prijs naar huis.

Tessa Delger bracht Golden Elvis uit in de klasse Z1. Ze reden in Geesteren en reden 227 en 217,5 punt bij elkaar. Samen was dit goed voor een eerste en een derde prijs. Oranje en wit waren de kleuren die de rozetten hadden aangenomen.

Maud Pasman kwam met Sulaatik’s  Sing a Song aan start in een samengestelde wedstrijd (SGW) in Markelo. Dit houdt in dat de ruiter en het paard of de pony, een dressuurproef, een springparcours en een cross moeten rijden. De resultaten worden bij elkaar opgeteld en daaruit komen de plaatsingspunten of prijzen naar voren. Maud en Sulaatik waren het koningspaar ook goed gezind en gingen er met de eerste prijs vandoor in de klasse L in de categorie C.

Chelsea Hogeslag kwam ook in Markelo aan start bij de SGW met Presley E the King. Ze kregen 199 punten voor de dressuur en reden een foutloze ronde in het springen en de cross. Ze bleven binnen de tijd. Oranje was niet de kleur van Chelsea en Presley, maar ze bleven wel binnen de kleuren van de Nederlandse vlag. Ze gingen met een wit rozet naar huis, wat betekent dat ze een derde prijs in ontvangst mochten nemen. Chelsea deed zaterdag 27 april mee met het ringsteken met Presley en behaalde daar een tweede prijs, wat normaliter een rode rozet oplevert.

 

Gefeliciteerd met deze (koninklijke) prijzen!