Wedstrijdresultaten WR&PC

Chelsea en J’Adore

Franne en Marly

Indy Hoftijzer

Marly Finale

Suzanne de Vos

Wedstrijdresultaten WR&PC leden

De leden van de WR&PC hebben de afgelopen weken weer hun beste beentje voor gezet.

Tim Schreurs reisde vorige week af naar Ruurlo om daar te starten in de klasse B springen bij de C-pony’s. Hij reed met Disco een flitsende ronde waar hij foutloos reed en 73,5 punt voor stijl kreeg. Dit leverde hen een tweede prijs op.

Indy Hoftijzer had een parcours in Vragender ontdekt en reed daar twee rondes foutloos met haar pony Pandour. Ze kwamen uit in de klasse B categorie E. Het eerste parcours werd beloond met 71,5 punten voor stijl en de tweede ronde was goed voor 76 stijlpunten. Het leverde hen twee eerste prijzen op.

Carmen Vervelde reed met Emilion dressuur in de klasse B. Ze startten in Lievelde en behaalden een mooie eerste plaats met 183 punten.

Franne Wolterink reisde af naar Haaksbergen met pony Dino Gomell. Ze startten in de klasse M1 dressuur en behaalden een eerste prijs met 191,5 punten.

Marly Aarnink kwam met Infinity aan start in de klasse L2 in Haaksbergen. Ze reed goed genoeg voor twee eerste prijzen met 199,5 en 209,5 punten waardoor ze naar de finale mochten. In de finale reden ze maar liefst 210,5 punt bij elkaar en dat leverde hen ook daar een eerste prijs op!

Chelsea Hogeslag zadelde haar nieuwste topper J’Adore op en reed gelijk de eerste wedstrijd in de prijzen. Ze scoorde in de B dressuur 191 punten die voldoende waren voor een tweede prijs en 193 punten voor een derde prijs.

Suzanne de Vos ging met Shayan naar Ankum in Duitsland en reed daar een endurance wedstrijd. Bij een endurance wedstrijd leg je een bepaald aantal kilometers af in een buitengebied. Het is de bedoeling dat je binnen een bepaalde tijd de afstand rijdt en dat je zo dicht mogelijk bij de geplande tijd eindigt. Suzanne en Shayan reden hier goed genoeg voor een derde plaats op de 31 kilometer route.

 

Prachtige resultaten waar we weer trots op mogen zijn! Gefeliciteerd!