Winterswijkse Men- en Ruiterdag 2019

Na een succesvolle eerste editie in 2018, is het op 25 augustus tijd voor de tweede Winterswijkse Men- en Ruiterdag. Op deze dag wordt tevens de fusie met Menvereniging Oud Gerij gevierd. Het programma ziet er als volgt uit:

10.00 Koffie
10.30 Vertrek bestuur en escorte naar het oude gemeentehuis
11:00 Aankomst oude gemeentehuis voor een korte ceremonie
12.30 Aankomst manege (aansluitend lunch deelnemers)
13.00 Receptie: Samen verder als Hippische Vereniging Winterswijk
13.30 Start Ride, run & drive 2019
14.00 Einde receptie
16.30 Prijsuitreiking Ride, run & drive

Vanaf 13.30 staat Ride, drive & run weer op het programma.

Wat houdt het in?
Je probeert een team samen te stellen, wat bestaat uit:
· 1 Aanspanning
· 1 Ruiter
· 1 Loper
· 1 Jeugd ruiter ( Tussen de 7 t/m 13)

Het is de bedoeling dat iedereen zo snel mogelijk het parcours aflegt en met zo min mogelijk fouten. We beginnen met de jeugd ruiter. Hier hebben we een leuk parcours voor uit gezet. Als de jeugdruiter klaar is moet hij of zij het stokje dat je mee krijgt naar de loper brengen. Dan kan de loper beginnen aan zijn parcours. De loper brengt na zijn parcours het stokje naar de ruiter. De ruiter kan dan aan zijn parcours beginnen. De ruiter hoeft het stokje NIET door te geven, maar moet zijn stokje in de lucht steken wanneer hij of zij in het vak staat. Als het stokje in de lucht is, mag de aanspanning van start gaan. Uitdaging: Wie is samen het snelst in het creatieve parcours?

Het team dat het snelst het parcours afgelegd heeft met zo min mogelijk fouten wint een leuke prijs! De prijzen zijn leuk!

Daarnaast hebben we nog een extra prijs voor het meest originele team. Dus pimp je team Aan deelname aan de Ride, drive & run zijn dit jaar geen kosten verbonden. We vieren een feestje en hopen dat jullie dit mee komen vieren op deze manier.

Gedurende de dag staat de BBQ aan en is er dus voor ieder de mogelijkheid wat te eten te kopen en uiteraard is de kantine geopend. Aanmelden team Ride, drive & run kan bij menverenigingwinterswijk@gmail.com

We hopen jullie te zien op 25 augustus a.s!