Winterswijkse Men en Ruiterdag!!

Informatie: Winterswijkse men en ruiter dag, 2 september 2018

Programma:
10.00 Koffie
10.30 Vertrek puzzelrit voor aanspanningen en ruiters.
12.30 Aankomst manege. Hier krijgt u aansluitend een lunch.
13.30 Start ride, drive en run.
15.30 Eind ride, drive en run.
16.00 Snackwagen en prijsuitreiking
17.30 Einde

Kosten: Ochtend programma of/en middag programma vragen wij €3,- per persoon. Aan eind van de middag voor de snack wagen vragen wij €8,- per persoon.

Ochtend programma:
Bij aankomst krijgen jullie een kopje koffie en wat lekkers. Om is een andere rit dan een buitenrit te doen, hebben we een leuke puzzel rit bedacht. Je krijg van ons vragen mee die je onderweg kunt beantwoorden. De aanspanning en ruiter met de meeste goede beantwoorden vragen wint een prijs!

Aan de kleintje hebben we ook gedacht. De minder ervaren ruitertjes moet onder eigen begeleiding. Voor hun hebben wij een kortere rit uitgezet. Natuurlijk ook een puzzel rit met een prijsje. Onderweg is er nog een pauze. Bij terug komst krijgen jullie een lunch aangeboden door de men en ruiter verenging.

Middag programma:
Na de lunch hebben we een leuk wedstrijdje.. Ride, drive en run! Wat houd het in??
Je probeert een team samen te stellen, wat bestaat uit:

  • 1 Aanspanning
  • 1 Ruiter
  • 1 Loper
  • 1 Jeugd ruiter ( Tussen de 7 t/m 13)

Het is de bedoeling dat iedereen zo snel mogelijk het parcours aflegt en met zo min mogelijk fouten. We beginnen met de jeugd ruiter. Hier hebben we een leuk parcours voor uit gezet. Natuurlijk niet te moeilijk. Als de jeugd ruiter klaar is moet hij of zei haar stokje die je mee krijgt naar de loper brengen. Dan kan de loper beginnen aan zijn parcours. De loper breng na zijn parcours het stokje na de ruiter en kan de ruiter aan zijn parcours beginnen. De ruiter hoeft NIET het stokje door te geven, maar moet zijn stokje in de lucht steken wanneer hij of zei in het vak staat. Als het stokje in de lucht is, mag de aanspanning van start gaan. Voor hun staat ook een leuk parcours te wachten.

Wie met zijn team het snelste het parcours afgelegd heeft en met zo min mogelijk fouten. Wint een leuke prijs! Het is het winnen waard.. We hebben nog een extra prijs voor het meest origineelste team. Dus pimp je team!

Eind van de middag:
Aan het eind hebben we een snackwagen waar je voor €8,- onbeperkt kunnen eten. Voor de kinderen onder de 6 jaar is het gratis. Tijdens het eten worden de prijzen uitgereikt.

We hopen jullie te zien!

Tot 2 september !

Organisatie Men en ruiter dag 2018