WR&PC leden aan de top

Afgelopen week werden er diverse wedstrijden georganiseerd voor dressuur en springen. In Lievelde was een avondconcours waar een aantal leden van de WR&PC gestart zijn. In Barchem was een selectie wedstrijd voor de dressuur en springen en in Steenderen kon er een ook rondje gesprongen worden.

 

Maud Pasman kwam met Sulaatik’s sing a Song aan start in de klasse L2 te Barchem. Ze behaalde twee eerste prijzen met 202,5 en 208,5 punt.

Ruth Abbink ging met Isis naar Barchem en startte daar ook in de klasse L2. Ze ging met een eerste en tweede prijs naar huis. De proeven leverden haar 194 en 188,5 punten op.

Franne Wolterink startte Dino Gomell in de klasse M1 en dat leverde haar een tweede prijs op in de selectieproef. Ze hadden 188 punten gekregen van de jury.

Marly Aarnink startte met Cantodea in het springen klasse B. Ze behaalden een eerste prijs met 80 punten voor stijl. Tevens startten ze in de klasse L1 dressuur en wisten daar een derde prijs binnen te slepen met 202,5 punten. Met Infinity startte Marly in de klasse L2 en wist hier een eerste plaats te bemachtigen met 217 punten.

Sofie ten Pas reed met Twix in de springring. Ze gingen voor een rondje in de klasse B. Ze werden kringkampioen!

Milou Onderdijk reisde af naar Steenderen en sprong een ronde in de klasse L met Undercover XL. Zij behaalden een mooie vierde prijs.

Egbert Wiechers ging met Endrik naar Lievelde. Hij startte daar in de klasse ZZ-zwaar. In de eerste proef wist hij 61,28 % te behalen en in de tweede proef 61,42 %. Deze percentages leverden hem twee keer een tweede prijs op.

Chelsea Hogeslag kwam ook in Lievelde aan start met meerdere paarden. In de klasse M2 haalde ze met Belle twee keer een eerste prijs met 201,5 en 194 punten. Met J’Adore kwam ze aan start in de klasse B. Ook hier werd ze twee keer eerste met 203 en 210 punten.

Truus Siebelink nam Cantodea mee voor een ronde in de klasse B dressuur. Ze reed 184 punten bij elkaar, wat haar een derde prijs opleverde.

Jill Beking startte met Gillmore tevens in de klasse B dresuuur. Ze werden twee keer tweede met 200,5 en 201,5 punten.

Beide ponyviertallen van de WR&PC kwamen eveneens aan de start in Barchem. Het L-viertal behaalde een eerste prijs met 199 punten. Dit viertal bestaat uit Iris Vaartjes, Lotte Houwers, Anouk Kempers, Shelby Groothuis en Carmen Vervelde. Daarnaast kwam er ook nog een viertal aan de start in de klasse M. Anne Berg, Britt Oonk, Marly Aarnink, Sterre Hoitink, Franne Wolterink en Liza Aarnink reden 196,5 punten bij elkaar. Ook zij behaalden daarmee een eerste prijs. Beide viertallen staan onder leiding van Desiree Kemper.

Van harte gefeliciteerd allen met deze mooie resultaten!