WR&PC leden in de prijzen

Vivian en Meteoor

Chelsea en Belle

Chelsea en J’Adore

Indy en Pandour

Melissa en Felony

Rochelle en Goldwin van Kairos

Anouk en Mambo

Afgelopen weken werd er op het terrein aan de Steengroeveweg een wedstrijd georganiseerd. De WR&PC leden zijn druk geweest met alle voorbereidingen en hebben een prachtige wedstrijd neer gezet. Er kon op meerdere dagen gestart worden. Door de week werd er voornamelijk in de avonduren gereden. Een aantal leden ging met prijzen naar huis.

Rochelle Meenink kwam op woensdag 22 mei aan start met Goldwin van Kairos en reed een proef in de klasse L2. Ze scoorden 190,5 punt en dat was voldoende voor een derde prijs. Later in de week, op zondag 26 mei, startte ze wederom in de klasse L2. Ze reed deze dag goed genoeg voor 192,5 punt en dit keer leverde dat een vijfde prijs op.

Chelsea Hogeslag kwam met twee paarden aan start op donderdag 23 mei. Eerst startte ze J’Adore in de klasse B en ging gelijk naar huis met een eerste prijs en 198 punten in haar zak. Dat geurde naar meer.  Ze zadelde daarna haar paard Belle op voor een rondje in de klasse M1/ M2; deze werd in handicap verreden. Ook hier mocht Chelsea het hoogste deel van het ereschavot betreden; ze reed 197,5 en 208 punten bij elkaar. Beide goed genoeg voor een eerste prijs. Later in de week, op zondag 26 mei, startten Chelsea en Belle nogmaals een ronde in de klasse M2 en ging wederom voor een eerste plaats met 204,5 punt en een vierde plaats met 193,5 punten.

Ilse Zieverink zadelde haar paard Chicano van de Kempenhoeve op en startte in de klasse B dressuur. Ze reden twee rondes die voldoende geprijsd werden en een derde en zesde prijs opleverden. Ze kregen respectievelijk 186,5 en 188,5 punt.

Vivian van den Berg reed ook in Winterswijk tussen de witte bordjes en wel in de klasse Z1. Ze deed dit met haar paard Meteoor. Ze behaalde een vijfde prijs met 215,5 punt.

Melissa Valken reed met Felony in de klasse ZZ-Licht op zaterdag 25 mei. Dat deed ze met goede verdienste; ze mocht met 218 punten een oranje rozet in haar jaszak steken. Dat betekent een eerste prijs!

Anouk Kempers kwam met Hoppenhof’s Mambo in de springring in actie. Dit deden ze in Varsseveld, klasse B. Ze haalden 70 punten voor stijl binnen, wat hen een vijfde prijs opleverde.

Indy Hoftijzer startte met Pandour tevens in Varsseveld. Ze sprongen daar een rondje in de klasse B categorie E. Ze reden een foutloos parcours en een foutloze barrage met 80 punten voor stijl. Dat leverde hen een mooie eerste prijs op.

 

Gefeliciteerd met de prijzen allemaal!