WR&PC leden in de prijzen

Marloes en Fame

Maud met Sulaatik”s

Melissa en Felony

 Tessa en Golden Elvis

 

Afgelopen weekend werden er verschillende wedstrijden verreden waar de amazones van de WR&PC als de kippen bij waren. Ze wisten een graantje mee te pikken in de prijzenschuur.

Melissa Valken reed met Felony in de klasse ZZL bij de paarden haar debuut en scoorde hier 61,71% wat haar een tweede prijs opleverde. De wedstrijd was in Zevenaar.

Marloes Schieven ging met haar Fame voor een beetje roem naar Barchem. Daar werd een SGW verreden, wat Samen Gestelde Wedstrijd inhoudt. Hier rijden de ruiters en amazones een rondje dressuur, springen en een cross wat hen een totaal aantal punten oplevert. Marloes en Fame reden een foutloze ronde in het springparcours en de cross wat hen naar een vijfde plek bracht.

Maud Pasman reed op dezelfde SGW een ronde met haar Sulaatik’s Sing a Song in de klasse B categorie C pony’s. Ze reden samen naar een prachtige eerste plaats met 190,5 punten voor dressuur en een foutloze cross- en springparcours.

Tessa Delger zadelde haar paard Golden Elvis op in Luttenberg. Ze kwamen uit in de klasse Z1 en behaalden twee keer een eerste prijs met maar liefst 231 en 240 punten. Tessa vond een dag concours niet voldoende, ze is geen eendagsvlieg blijkt wel, dus de dag ervoor reed ze een ronde met Golden Elvis in de Z1 dressuur wat hen een eerste prijs opleverde met 232,5 punt en een derde prijs met 221 punten.

Gefeliciteerd allemaal met deze mooie resultaten!

Vaardigheden

Gepubliceerd op

28 oktober 2018