WR&PC Leden met succes naar concoursen

WR&PC LEDEN MET SUCCES NAAR CONCOURSEN

Op 18 maart reed Kimberley Louwerse met haar paard Elske naar Genderingen. Daar werd een koudbloedenwedstrijd georganiseerd. Kimberley en Elske reden daar naar een keurig derde plaats in de B dressuur. Ze behaalden 192 punten.

Lobke  Geerdink ging met Genova HSH naar Brummen op 24 maart. Ze reed daar een dressuurproef in de klasse L1. Ze gingen niet voor niets, want de proef werd met 198,5 punt gewaardeerd en dat was goed voor een eerste prijs.

Afgelopen weekend werd er een concours georganiseerd in Winterswijk. Voor velen was dit een thuiswedstrijd. Lotte Houwers reed met Reigershoeve Lars een rondje in de klasse B dressuur en behaalde hier een vierde prijs met 192 punten. Chelsea Hogeslag reed met Belle in de klasse L2 en haalde twee prijzen binnen; een eerste prijs met 206 en een derde prijs met 191,5 punten. Marloes Schieven liet zich in de klasse L1 zien met Joëlle en scoorde daar 185,5 punten en een zesde prijs. Ilse Zieverink reed met Presley E the King twee rondjes in de B dressuur en sleepten twee tweede prijzen in de wacht met 189,5 en 189 punten. Anne Berg reed met Sylvester in de klasse M2 naar een eerste en tweede plaats met 187,5 en 176 punten.

Gefeliciteerd allen met deze mooie resultaten!