WR&PC leden scoren op selectie wedstrijd Gorssel

Afgelopen weekend werd er weer een selectie wedstrijd verreden in Gorssel. De dressuurruiters en amazones konden hier hun hart ophalen. In Markelo werd een springwedstrijd georganiseerd.

Shelby Groothuis startte met Dien in de klasse L1. Ze behaalden in de selectieproef  201 punten en wisten daarmee een tweede prijs in de wacht te slepen.

Maud Pasman kwam met Hero’s Jamai aan de start in de klasse L2. Ze behaalden in de selectieproef 202,5 punten en wisten daarmee een eerste prijs in de wacht te slepen.

Liza Aarnink reed met Twister een rondje in de klasse M1. Zij behaalden een derde prijs met 191,5 punten.

Tessa Delger zadelde Poppings Annabell op voor een proef in de klasse M1. Ze behaalden een eerste prijs met 189 punten.

Thirsa Oonk reed in de klasse M2 samen met pony Beau. Ook zij gingen naar huis met een mooie prijs, namelijk; een tweede prijs met 191 punten.

Chelsea Hogeslag koppelde haar trailer achter de auto en reed daarmee naar Markelo. Bij manege Snorrewind werd een springwedstrijd georganiseerd waaraan zij deelnam in de klasse B. Ze deed dit samen met Presley E. the King. Ze scoorden 73,5 punt voor stijl en reden een foutloze ronde. Dit leverde hen een vijfde prijs op.

Gefeliciteerd met de prijzen allemaal!