WR&PC levert twee kringkampioenen aan

  Egbert Wiechers met Endrik

 Florentine Rootveld met Gentle Wish

 Tessa Delger met Golden Elvis

Afgelopen weekend werd de laatste selectie wedstrijd dressuur verreden voor de paarden in Vragender. En dat leverde twee kringkampioenen op. Deze kringkampioenen kunnen zeker zijn van een plaats op de Gelderse Kampioenschappen die op 18 en 19 januari gereden worden in Brummen en Bergharen. Voor de klasse ZZLicht geldt een vrije inschrijving, dat wil zeggen dat mensen zich niet hoeven te plaatsen, maar zich vrij op mogen geven voor het kampioenschap mits zij een winstpunt hebben behaald in het ZZLicht.

Ireen de Leeuw kwam aan start in de klasse ZZLicht en reed met 218 punten naar een eerste plaats. Ze werd in deze zware klasse kringkampioen met haar paard Catch me.

Liselotte Rootveld kwam met haar paard Gentle Wish aan start in de klasse Z2. Zij liet alle deelnemers in deze klasse achter zich en behaalde hiermee een eerste prijs en werd tevens kringkampioen in deze klasse.

Egbert Wiechers startte met Endrik ook in de klasse Z2. Behaalde een tweede prijs met 212,5 punt en een derde prijs met 223 punten. Egbert en Endrik startten een week eerder ook in Zevenaar in de klasse Z2. Dat leverde twee keer een eerste prijs op in beide proeven met een gelijk punten aantal van 216,5 punt.

Tessa Delger startte met Golden Elvis ook in Vragender in de klasse Z1 en behaalde twee keer een zevende prijs met beide proeven 211,5 punt.

Kimberly Louwerse reed met Elske in de klasse L1 dressuur naar een derde plaats met 193,5 punt.

Marek Egbers zadelde Amadeus op reed met 196,5 punt naar een tweede plaats in de klasse B.

Vivian van den Berg startte vorige week met haar paard Meteoor in Hengelo. Daar reed zij twee M2 proeven, wat haar beide een eerste prijs opleverde. Ze scoorde 186,5 en 183,5 punt.

 

Gefeliciteerd met de behaalde resultaten!

 

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

23 december 2018