Afgelopen weekenden werd er weer gestreden in diverse dressuurringen. De volgende amazones vielen met hun paard of pony in de prijzen:

Roos van der Hoek won op 17 februari jl. in Vragender met haar paard Trust Me in de klasse L1 dressuur een vijfde prijs met 189 punten en een zesde prijs met 193 punten. Een weekje later vertrok zij naar Hengelo Gld om daar met Trust Me in de klasse L1 dressuur twee maal de eerste prijs te winnen met 204,5 en 200 punten.

Franne Wolterink ging op 24 februari naar Vragender en werd in de klasse B dressuur met haar D pony Dino Gomell tweede met 200,5 en derde met 196 punten. Op naar de L!

Ook Marly Aarnink reed op de 24e februari in Vragender. Zij kwam uit in de klasse BB dressuur met haar D pony Baco en won de eerste prijs met 186,5 punten. Een weekje daarvoor reed zij in Haaksbergen ook in de klasse BB dressuur een mooie proef die beloond werd met 189,5 punten en werd daarmee tweede.

Carmen Vervelde sprong een mooi rondje in de Bixie AA met haar C pony Jester. Dit deden zij op 25 februari in Vragender en eindigden op de eerste plaats die zij mocht delen met haar zusje Romy. Want Romy sprong in diezelfde klasse net zo’n mooi rondje met haar A pony Sonja.

Beide dames Vervelde streden ook in de dressuur. Carmen kwam uit in de klasse Bixie B met Jester, zij behaalden een tweede en derde prijs. Romy reed mee in de Bixie A met Sonja en ook zij behaalden een tweede en derde prijs.

Yasmin Smalbraak sprong ook een mooi rondje bij de Bixie in Vragender. In de Bixie A werd zij met haar C pony Landsbury Blue Print eerste met 36 punten.