SGW

Indy Hoftijzer werd op 30 september met haar E pony Promo K derde bij de Slingeplas Cross in Bredevoort. Het duo behaalde 189 punten in de dressuur, 4 strafpunten in het springparcours en 10 strafpunten in de cross.

 

Dressuur
Charlotte Almekinders behaalde met haar paard Georgina op 30 september in Winterswijk in de klasse L1 dressuur een vierde prijs met 193,5 punten.

Chelsea Hogeslag stuurde haar D pony Practical Magic Wanadoo op 7 oktober in Zevenaar door de dressuurring. Dat dit goed ging bewezen zij door het behalen van de eerste plaats met 200 punten en de tweede plaats met 193 punten. Hiermee kunnen zij de klasse B afsluiten en zich opmaken voor de L1.

Marly Aarnink reed met haar E pony Redbull van de Binnenvelder op 7 oktober in Zutphen in de klasse B 2x naar de eerste plaats met 204,5 en 207 punten.

Anne Berg ging op 7 oktober met haar D pony Sylvester naar de Sterruiters in Haaksbergen. Daar kwamen zij in de klasse M1 aan start en behaalden de derde plaats met 195,5 punten.

Tessa Delger reed op 7 oktober met haar D pony Poppings Annabell naar Lonneker. Zij kwamen in de klasse L1 aan start en namen de eerste prijs mee naar huis met 198 punten. Tessa had ook haar  E pony Cindi meegenomen waarmee ze in de klasse M1 ook de eerste prijs won met 200 punten.

Marica Delger kwam ook met haar D pony Poppings Annabell aan start in Lonneker. In de klasse B behaalde deze combinatie een tweede prijs met 197 punten.

Florentine Rootveld kwam op 8 oktober met haar paard Gentle-Wish in Zevenaar aan start en reed daar 2x naar de eerste plaats met 234,5 en 229 punten in de klasse Z1.

Springen

Anne Berg bewees dat Sylvester niet moe van de dressuur was geworden door een dag later op 8 oktober bij Indoor Vragender in de klasse B een vierde prijs te winnen met 75.5 stijlpunten.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!!!