Selectie wedstrijden paarden dressuur afgerond.

Afgelopen weekend vonden in Vragender voor de dressuurpaarden de laatste selectie wedstrijden van de kring plaats. Inmiddels zijn de uitslagen verwerkt en is de afvaardig naar de regio kampioenschappen bekend gemaakt. Ook leden van de WR&PC scoorden goed tijdens deze selectie wedstrijden:

Roos van der Hoek wist in de klasse L1 dressuur met haar paard Trust Me knap 3e van de kring te worden. Hierdoor zijn zij verzekerd van een startplek op de Gelderse kampioenschappen.

In de M1 is Florentine Rootveld met Haya oronia verzekerd van een ticket voor het Gelderse Kampioenschap! Ook met Gentle-wish heeft zij goede zaken gedaan tijdens de selectie wedstrijden. Hierdoor mag Florentine zowel in de klasse M1 als in de klasse Z1 aan de start verschijnen.

Natasja Meinen reed met haar paard Elona mee in de klasse M2. Zij heeft zich als 1e reserve geplaatst. Melissa Valken en Felony maakten recentelijk de overstap naar de paarden. In de klasse Z1 heeft deze combinatie zich als 2e reserve geplaatst.

 

 

De Gelderse Kampioenschappen voor de dressuur paarden vinden plaats op 20 januari 2018. En worden verreden in Hierden en Nunspeet.

Wij feliciteren onze leden met de behaalde successen en wensen hen alvast veel succes op de Gelderse Kampioenschappen!

Bestuur WR&PC