Sterre Hoitink ging zaterdag 23 september met haar D pony Lucano naar de scouting van het Jeugd Stimulerings Plan van Regio Gelderland in Hierden. Ze deed mee in de klasse L springen en dat ging super, ze kreeg al snel bericht dat ze is geselecteerd! Ook kwam Sterre vorige week zondag 17 september op het Achterhoeks Festijn in Varsseveld aan start voor de felbegeerde Achterhoek Anemone Horse Trucks bokaal. Hier eindigde zij op de 7e plaats in de klasse L springen.

Sterre Hoitink

Jolien Kuenen reed met haar paard Aronada naar Gelselaar om daar te strijden in de SGW Neede, ook  bekend als Bollert Brons.  Ze behaalden in de dressuurproef 182,5 punten en hadden een foutloze ronde met springen en ook een foutloze cross. Dit leverde hen de 6e prijs op.

Jolien Kuenen, foto Appie Bosch foto

Marica en Tessa Delger reden samen met hun pony’s Cindi en Poppings Annabell op zaterdag 23 september naar Hengelo Gld. Marica kwam aan start met haar D pony Poppings Annebell en reed in de klasse B dressuur twee maal naar de 2e prijs met 198,5 en 195,5 punten. Tessa reed met haar E pony Cindi 2 proeven in de M1 dressuur waarmee zij 2x de 1e prijs met 185,5 en 195.5 punten wonnen.

Marica Delger                                     Tessa Delger

Chelsea Hogeslag sprong op zaterdag 23 september bij de WR&PC met haar E pony Presley E the King een rondje in de BB tussen de paarden. Dat zij de grote jongens de baas waren tijdens hun debuut tussen de paarden bewees hun 1e prijs met een foutloos rondje en 72,5 punten voor stijl.

Chelsea Hogeslag